top of page
Kerrafront.png

Kültéri falpanelek

Kerrafront kollekció

Kerrafront  

A Kerrafront kollekciót azoknak találták ki, akik szeretnék élvezni a fa szemet gyönyörködtető, impozáns színeit és struktúráját, azonban félnek annak kényességétől. A Kerrafront panelek keményített PVC bevonattal rendelkeznek, melynek színe és struktúrája a hajópadlóéhoz hasonlít. A paneltest habosított PVC-ből készül, erre kerül rá a PVC bevonat. Az úgynevezett KerraCore techológiának köszönhetően az időtállóság, strapabíróság garantált, a felhelyezést követően nem igényel semmilyen kezelést a rendszer, a panelek jól állják az időjárás viszontagságait: esőt, szelet, napsugárzást és a hőmérséklet ingadozást egyaránt. Hőszigetelő képességgel is rendelkeznek, de a levegő cirkuláció biztosított, így nem kell félnünk penészedéstől, gombáktól, illetve a deformálódástól.   

Falujitas.hu kültéri fa hatású PVC falpanel. Fa erezet, fa minta, fa alternatíva
Falujitas.hu kültéri fa hatású PVC falpanel. Fa erezet, fa minta, fa alternatíva

Installálás -
egyszerű, mint az 1x1

A panelrendszerek rugalmasságának és könnyű súlyának  köszönhetően a panelek könnyen és gyorsan összeilleszthetők, 100%-ig vízállóak, a szegélyek, élek nem igényelnek külön védelmet, karbantartást. Az egyetlen rendszer a piacon, mely teljes színazonos kiegészítő és rögzítő rendszerrel rendelkezik.  

Kerracore technológia -

A Kerracore technológiával készített Kerrafront panelek kiemelt ellenállósággal rendelkeznek az extrém időjárási viszontagságokkal, páratartalommal, illetve gombásodással, penészedéssel szemben. 100%-ig élethű, 100%-ig ellenálló. 

1. Külső réteg - keményített PVC bevonat

Ez a réteg adja a panel színét és tapintható, dombornyomott struktúráját. A színezés során speciális adalékanyagokat, Ultra-Therm technológiát és az ún. hideg pigmenteket alkalmaz a gyártó, melyek biztosítják a színek időtállóságát és a magas hőmérséklet, UV sugárzás elleni védelmet. 100%-ig ütés és karcálló.

2. Paneltest - habosított PVC  

Tömör és homogén, mégis könnyed súlyú. A technológiának köszönhetően biztosított a mechanikai szilárdság és a dimenzionális stabilitás. 

Falujitas.hu kültéri fa hatású PVC falpanel. Fa erezet, fa minta, fa alternatíva
Kerrafront kültéri falpanel
Kerrafront homlokzati falpanel installálás
Kerracore technológia
Falujitas.hu kültéri fa hatású PVC falpanel. Fa erezet, fa minta, fa alternatíva, kerrafront

Fa hatású homlokzat

A fa mintáinak sikere örök - főként homlokzaton, nagy felületet beborítva. A fa berakások a különböző kültéri elemekkel kombinálva egyszerre képesek sugallni a modern, innovatív szemléletet és az édes otthon melegét egyaránt.  A fa kényes tulajdonságait az  új  Kerracore technológia kompenzálja: 100%-ig UV álló, mosható és nem igényel karbantartást.

 

Számtalan színben, rusztikus, klasszikus, retro mintában elérhető.  

Kő hatású homlokzat 

Mediterrán szépség vagy modern elegancia? A kő sokszínűsége évszázadok óta páratlan, minden ízlésvilágnak megfeleltethető. A Kerrafront homlokzatpanelek könnyed súlyúak, installálásuk egyszerű és rendkívül gyors. 100%-ig ellenáll az viszontagságainak, jól tűri a mechanikai behatásokat és jól szellőzik. 

Ivory, tojáshéj, gyöngyszürke és antracit színben elérhető. 

 

Falujitas.hu kültéri kő hatású PVC falpanel. kő mintás, kő minta, kő alternatíva
Fa hatású homlokzat
Kő hatású homlozat

Kerrafront katalógus 

bottom of page