top of page
Képernyőfotó 2021-12-17 - 9.16.20.png

DESIGNBETON

Microbond mikrocement betonglett rendszerek

betonfal.jpg

Anyagba oltott művészet

A Microbond egy dekoratív mikrocement, beton hatású bevonat az Ecobeton portfóliójából. Amerikai recept szerint gyártott polimer-cement összetételű termék, mely beltéren  és kültéren is eredményesen használható, s melyet a 10 éves magyarországi referenciáink is bizonyítanak. A Microbond a színek, dekorok és struktúrák széles skáláját kínálja, melynek csupán a kreativitás szabhat  határt. A Microbond lehetővé teszi minimalista, modern, kreatív és személyre szabott stílusok létrehozását, ugyanakkor rusztikus stílus létrehozása vagy  történelmi épületek rekonstruálására is kiválóan alkalmas. 

betonfal.jpg
designbeton fal.jpg

Falújítás, bontás nélkül

A Microbond designbeton rendszer új felületként is elkészíthető, de bontás nélkül felhordható már meglévő hordozófelületre, amennyiben a csempe burkolat tapadása megfelelő. A mikrocement rendszerek 1,5-2 mm-es rétegvastagságúak, így nem szükséges a helyiség újratervezése.  

Mikocement

Felületelőkészítés

A Microbond rendszer kivitelezésénél is kulcsfontosságú a minőségi felületelőkészítés. Fal esetében cementbázisú alapvakolat, padló esetében pedig cementbázisú aljzatkiegyenlítő alkalmazása szükséges. A vízszintes és függőleges felületeknek síknak és simának kell lenniük, fal esetében a festésre előkészített, padló esetén pedig PVC burkolat fogadásának megfelelő állapot a minőségi követelmény.

designbeton fal.png
DESIGNBETON KONYHA.jpg
DESIGNBETON KONYHA.jpg

Sokszínű alkalmazhatóság

A Microbond rendszerekből nem csupán falak  készíthetők, hanem konyhapultok, konyhahátfalak, lépcsők, padlók, fürdőszobák, recpecióspultok, kandallók, medencék és különféle dekorációs tárgyak. 

Falújítás designbeton
Felületelőkészítés Mirobond
Beton megoldások

A Microbondról bővebben

bottom of page