top of page
Kerrafront.png

Kültéri falpanelek

Kerrafront kollekció

Kerrafront  

A Kerrafront kollekciót azoknak találták ki, akik szeretnék élvezni a fa szemet gyönyörködtető, impozáns színeit és struktúráját, azonban félnek annak kényességétől. A Kerrafront panelek keményített PVC bevonattal rendelkeznek, melynek színe és struktúrája a hajópadlóéhoz hasonlít. A paneltest habosított PVC-ből készül, erre kerül rá a PVC bevonat. Az úgynevezett KerraCore techológiának köszönhetően az időtállóság, strapabíróság garantált, a felhelyezést követően nem igényel semmilyen kezelést a rendszer, a panelek jól állják az időjárás viszontagságait: esőt, szelet, napsugárzást és a hőmérséklet ingadozást egyaránt. Hőszigetelő képességgel is rendelkeznek, de a levegő cirkuláció biztosított, így nem kell félnünk penészedéstől, gombáktól, illetve a deformálódástól.   

Falujitas kültéri kerrafront falpanel.png
Falujitas kültéri falpanel kerrafront homlokzat.png

Installálás -
egyszerű, mint az 1x1

A panelrendszerek rugalmasságának és könnyű súlyának  köszönhetően a panelek könnyen és gyorsan összeilleszthetők, 100%-ig vízállóak, a szegélyek, élek nem igényelnek külön védelmet, karbantartást. Az egyetlen rendszer a piacon, mely teljes színazonos kiegészítő és rögzítő rendszerrel rendelkezik.  

Kerracore technológia -

A Kerracore technológiával készített Kerrafront panelek kiemelt ellenállósággal rendelkeznek az extrém időjárási viszontagságokkal, páratartalommal, illetve gombásodással, penészedéssel szemben. 100%-ig élethű, 100%-ig ellenálló. 

1. Külső réteg - keményített PVC bevonat

Ez a réteg adja a panel színét és tapintható, dombornyomott struktúráját. A színezés során speciális adalékanyagokat, Ultra-Therm technológiát és az ún. hideg pigmenteket alkalmaz a gyártó, melyek biztosítják a színek időtállóságát és a magas hőmérséklet, UV sugárzás elleni védelmet. 100%-ig ütés és karcálló.

2. Paneltest - habosított PVC  

Tömör és homogén, mégis könnyed súlyú. A technológiának köszönhetően biztosított a mechanikai szilárdság és a dimenzionális stabilitás. 

kerracore_téglalap.png
Falujitas kültéri falpanel kerrafront fa hatású.png

Fa hatású homlokzat

A fa mintáinak sikere örök - főként homlokzaton, nagy felületet beborítva. A fa berakások a különböző kültéri elemekkel kombinálva egyszerre képesek sugallni a modern, innovatív szemléletet és az édes otthon melegét egyaránt.  A fa kényes tulajdonságait az  új  Kerracore technológia kompenzálja: 100%-ig UV álló, mosható és nem igényel karbantartást.

 

Számtalan színben, rusztikus, klasszikus, retro mintában elérhető.  

Kő hatású homlokzat 

Mediterrán szépség vagy modern elegancia? A kő sokszínűsége évszázadok óta páratlan, minden ízlésvilágnak megfeleltethető. A Kerrafront homlokzatpanelek könnyed súlyúak, installálásuk egyszerű és rendkívül gyors. 100%-ig ellenáll az viszontagságainak, jól tűri a mechanikai behatásokat és jól szellőzik. 

Ivory, tojáshéj, gyöngyszürke és antracit színben elérhető. 

 

Falujitas kültéri falpanel kerrafront kő hatású.png

Kerrafront katalógus 

bottom of page